#انتخابات_ریاست_جمهوری

#شاخص_های_انتخاب


سبک زندگی


یکی از ابعاد پیشرفت با مفهوم اسلامی، سبک زندگی و نحوهی چگونه زیستن است[1]. که بخش اصلی و حقیقی تمدن اسلامی را شکل میدهد[2]. از آنجایی که رفتار اجتماعی و سبک زندگی انسانها تابع تفسیر ایشان از زندگی و هدف آنان میباشد[3] لذا لازم است در این موضوع به شدت تقلید از غرب را به عنوان کسی که سعی در قبولاندن نحوه زندگی خود به ما دارد اجتناب کنیم[4] چرا که فرهنگ غرب تنها تکنولوژی و امکانات رفاهی زندگی نیست بلکه باطن آن همان زندگی شهوت آلود و ضد معنویت است که با نظام ارزشهای ما سازگار نیست. برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نباید به تقلید از غرب امیدوار بود[5]. از همین رو یکی از گفتمان های کاندیدای اصلح نوع نگاه او به سبک زندگی است که جهت گیری آن به سمت تمدن غرب است یا خیر؟



[1] - بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌ 1391/07/23

یکى از ابعاد پیشرفت با مفهوم اسلامى عبارت است از سبک زندگى کردن، رفتار اجتماعى، شیوهى زیستن - اینها عبارةٌ اخراى یکدیگر است - این یک بُعد مهم است

[2] - بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌ 1391/07/23

بخش حقیقى، آن چیزهائى است که متن زندگى ما را تشکیل میدهد؛ که همان سبک زندگى است که عرض کردیم. این، بخش حقیقى و اصلى تمدن است؛

[3] - بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌ 1391/07/23

رفتار اجتماعى و سبک زندگى، تابع تفسیر ما از زندگى است: هدف زندگى چیست؟ هر هدفى که ما براى زندگى معین کنیم، براى خودمان ترسیم کنیم، به طور طبیعى، متناسب با خود، یک سبک زندگى به ما پیشنهاد میشود.

[4] - بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌ 1391/07/23

براى ساختن این بخش از تمدن نوین اسلامى، بشدت باید از تقلید پرهیز کنیم؛ تقلید از آن کسانى که سعى دارند روشهاى زندگى و سبک و سلوک زندگى را به ملتها تحمیل کنند. امروز مظهر کامل و تنها مظهر این زورگوئى و تحمیل، تمدن غربى است.

- [5] بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌ 1391/07/23

 فرهنگ غربى فقط هواپیما و وسائل آسایش زندگى و وسائل سرعت و سهولت نیست؛ اینها ظواهر فرهنگ غربى است، که تعیینکننده نیست؛ باطن فرهنگ غربى عبارت است از همان سبک زندگى مادىِ شهوتآلودِ گناهآلودِ هویتزدا و ضد معنویت و دشمن معنویت. شرط رسیدن به تمدن اسلامىِ نوین در درجهى اول این است که از تقلید غربى پرهیز شود. ما متأسفانه در طول سالهاى متمادى، یک چیزهائى را عادت کردهایم تقلید کنیم.